Fingerfärg

Idag testade vi att marinera fläskfilé med balsam vinäger, soya, olja, pressad vitlök och sambal oelek, mumma!
Dock så marinerade vi bara i två timmar, men på den lilla stunden så fick köttet ändå smak, tänk vad den kommer smaka efter ett dygn.
Till det så stekte vi upp potatis, svampstuvning och tiger sås.

Inte första och inte sista gången jag gör denna rätt.

Innan maten så målade vi alla med fingerfärg, fast två av burkarna med färg var så tjock att det inte gick att måla, det var mer som pudding än färg.
Wilma tyckte om det, hon älskar att måla.

Nu doftar det så gott här hemma, Hanna har bakat kladdkaka med en touch av mint, mums!

Nu sover våran gumma, måste nog smyga dit o pussa henne.


Våran go gumma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0